Vask

Kan klare små og store vaskeopgaver

Hos Djurs Rens & Vask har vi vaskemaskiner i forskellige størrelser, og vi kan derfor klare de fleste vaskeopgaver – uanset hvor meget det drejer sig om. Når tøjet eller tekstilerne er vasket, bliver det strøget og lagt sammen eller rullet. Vi ruller duge, linned, servietter og lignende. Hvordan vi behandler tøj og tekstiler aftaler vi naturligvis med dig, ligesom vi også gerne rådgiver dig om behandlinger, så du får det bedste resultat.

 

Fordele ved at vaske puder og dyner

Det er en rigtig god ide at få vasket dine puder og dyner jævnligt. Det forlænger holdbarheden og bidrager til at undgå støvmider. Dyner og puder falder desuden sammen med tiden og kan virke tyndere, men med en vask kan du give dem nyt liv. Samtidig bliver bakterier slået ihjel, så du undgår støvmider. Det er et stort arbejde at gøre derhjemme, og det kræver også en stor vaskemaskine. Brug i stedet Djurs Rens & Vask og slip for besværet derhjemme.

 

Ud over dyner og puder vasker vi bl.a.:

  • Linned
  • Duge
  • Servietter
  • Plaid
  • Sengetæpper
  • Gardiner

 

Besøg et af vores tre vaskerier

Hvis du har brug for at få vasket tøj og tekstiler, så har vi tre vaskerier på Djursland. Du finder dem på Nyvangsvej 2 i Auning, Åstrupvej 1A i Grenaa og Silkeborgvej 325 i Åbyhøj, og åbningstider og telefonnumre finder du under ”kontakt”. Vi vasker for både private og mindre virksomheder, og du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Besøg et af vores vaskerier